Sokerointi on saavuttanut suuren suuren suosion, eikä ihme. Se on turvallinen ja luonnollinen tapa poistaa epätoivotut ihokarvat – ilman haitallisia kemikaaleja tai päivittäistä käsittelyä. Tuloksena karvaton, sileä ja pehmeä iho viikoiksi.
Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.
Sokeri on 100 % luonnontuote
Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Muihin menetelmiin verrattuna sokerointi on huomattavasti hellävaraisempi ja kivuttomampi tapa poistaa karvoja.
Sokerointi on hygieenistä eikä allergisoi.
Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta jo ensimmäisellä kerralla.
Sokeri ei ole kuumaa, se ei polta eikä aiheuta arpia.
Sokerointi on myös mitä parhain ihonkuorintamenetelmä.
Kenelle sokerointi sopii?
Sileästä ihosta haaveilevalle sokerointi on yleensä paras vaihtoehto karvanpoistoon. Asiakaskuntani on laaja, kaiken ikäiset aikuiset käyvät poistattamassa ihokarvoja.
Säännöllisesti tehtyjen, kolmen kerran poiston jälkeen ihokarvojen kasvu saadaan samaan kasvuvaiheeseen. Tällöin poistokertojen välit pitenevät jopa 5–8 viikkoon.
Milloin sokerointi ei sovi?
Sokeroinnin esteitä ovat
Valmistautuminen sokerointiin – minkä pituinen karvan tulee olla?
Kuori sokeroitava alue huolellisesti 2 päivää ennen sokerointia, jotta ihokarvat irtoavat helpommin.
Mitä on muistettava sokeroinnin jälkeen?
Ota sokeroidusta alueesta riippuen huomioon ainakin seuraavat seikat:
Sattuuko sokerointi?
Sokerointi ei ole kivuton toimenpide, mutta kipu on hetkellistä ja nopeasti ohi. Kivun tunteminen on myös henkilökohtaista ja kaikkia sokerointi ei satu. Ensimmäinen sokerointikerta on yleensä kivuliain, mutta sen jälkeen karva pehmenee ja sokerointi on kivuttomampaa.
Copyright ©Amenija. Kaikki oikeudet pidätetään